NIEUWS

Na twee jaar was het weer zo ver: een Open State borrel!


Afgelopen week was het na twee jaar eindelijk zover: op donderdag 25 augustus sloten we de zomer af met een ‘Back to Open State’ borrel! Met een stralende zon was het een echt zomerse borrel, en dat was heerlijk vertoeven op het marinetrein. Naast koude biertjes waren er ook inspirerende sprekers aanwezig om ons bij te praten over een transparante overheid.

Open State directeur Serv Wiemers luidde de avond in met een presentatie over het werk van Open State het afgelopen jaar. Vervolgens vertelde Ariejan Korteweg, (oud) politiek verslaggever voor de Volkskrant, over lobbyen, protest en democratie. Onze developer Sicco van Sas praatte ons bij over de laatste ontwikkelingen op tech-gebied.

Ook ontvingen alle aanwezigen een exemplaar van ons witboek Open Overheid, heb je deze nog niet gelezen? We hebben ook een online versie van het witboek.