NIEUWS

Nieuw van Open State: TransparencyCam® ►kijk je mee?


Mounting a transparency cam

Open State werkt al jaren aan het openen van de overheid. Maar we kunnen dat niet zonder al die hardwerkende ambtenaren die zich achter het idee van een Open Overheid scharen. Om die ambtenaren nu te steunen bieden wij een nieuwe dienst aan. TransparencyCam® voor op de werkplek. Laat iedereen live meekijken met jouw werk en voorkom dat een Woo-verzoek over jouw werk kan gaan, het is dan tenslotte al openbaar!

Natuurlijk geven wij het goede voorbeeld: we hebben zelf deze camera’s op ons kantoor geïnstalleerd zodat jullie 24/7 kunnen meekijken terwijl wij werken aan onze belangrijke missie! Neem snel een kijkje op de livestream.

Wil jij ook echt werk maken van Open Werken? Neem contact met ons op voor ons nieuwste initiatief!

Edit – 2 april: Had jij de datum opgemerkt van dit bericht? Heel goed, want inderdaad het was een 1-april grap. Live cameratoezicht op de werkplek van een ambtenaar gaat wel erg ver. Maar we hopen dat dit jullie heeft aangezet om met ons mee te denken over de vraag: Hoe kan een ambtenaar zo open en transparant mogelijk werken?