NIEUWS

1848.nl is vernieuwd!


Screenshot van app.1848.nl

Vandaag is de geheel vernieuwde 1848.nl gelanceerd. Voor veel journalisten, beleidsmakers, ngo’s en politiek ge├»nteresseerden was de 1848 Monitor al d├ę plek om snel Kamerstukken te vinden. Vanaf nu gaat dat nog makkelijker. De interface is herzien en door technische verbeteringen is het platform ook een stuk sneller (voor de developers: de frontend is gemaakt met SvelteKit). Komende tijd zal het platform nog verder worden geoptimaliseerd en doorontwikkeld.

Open State feliciteert het team van 1848.nl en is trots op de bijdrage die we hebben kunnen leveren. 1848.nl is een fantastisch voorbeeld van hoe open data hergebruikt kan worden om onze democratie transparanter te maken.

Zoeken en documenten bekijken is altijd gratis. Wil je dossiers aanmaken en e-mailnotificaties ontvangen? Registreer en probeer het een maand gratis uit.

P.S. wist je dat 1848.nl automatische transcriptie van commissiedebatten aanbiedt? Je kan daardoor in debatten zoeken waardoor je niet een heel debat hoeft terug te kijken.