NIEUWS

Op zoek naar een nieuwe directeur voor Open State


Soms komt er een unieke kans voorbij die je niet wil laten gaan. Dat betekent dat onze directeur Wilma Haan per 1 september Open State Foundation verlaat.

Als bestuur zijn we erg dankbaar voor wat Wilma sinds haar aantreden voor de organisatie heeft betekend. Haar vertrek stelt ons ook voor een uitdaging: het vinden van een nieuwe directeur die haar schoenen kan vullen.

Vanaf vandaag kun je reageren op de vacature. We zoeken door tot we de juiste persoon hebben gevonden, en schenken die zoektocht de tijd en aandacht die hij verdient. Er is daarom geen uiterste reactiedatum.

Heb je belangstelling voor deze uitdagende en mooie functie? Pas jij bij het door ons gezochte profiel? Laat het dan snel aan ons weten en stel je reactie niet uit. We kijken ernaar uit om met geschikte kandidaten in gesprek te gaan.

Namens het bestuur van Open State,

Ton Zijlstra
voorzitter