NIEUWS

Registratie geopend voor GCCS-Unplugged


Registreer je nu voor GCCS-Unplugged, een unconference over de toekomst van het internet. Jij bepaalt de agenda, onderwerpen en deel je kennis en ervaringen en bouw je aan oplossingen.

Parallel aan de Global Conference on CyberSpace organiseert Open State Foundation in samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, GCCS-Unplugged, de ‘unconference’ editie van Diplohack.

Deze eendaagse unconference vindt plaats op 17 april 2015, van 9 tot 19u in het Worldhotel Bel Air in Den Haag. Als je goede kennis hebt van de mogelijkheden van het internet, digitale vrijheid, transparantie, open data en online privacy is dit evenement de plek om jouw ideeën, ervaringen en oplossingen te delen.

Samen met andere deelnemers deel je kennis, vaardigheden en ideeën en maak je plannen of bouw je aan oplossingen. GCCS-Unplugged is een informele en productieve dag waar je problemen definieert, plannen ontwikkelt en oplossingen creëert. We helpen deelnemers met het maken van de agenda, faciliteren participatie en zijn ervoor om het meeste uit de dag te halen.

Je kunt je aanmelden en zelfs voordat je begint een sessie voorstellen. Maar je kan ook de tijd nemen en onderwerpen voorstellen op de dag zelf. Deelname is beperkt tot ongeveer 200 mensen, wie het eerst komt, het eerst maalt.

GCCS-Unplugged is een officiële side-event op de Global Conference on CyberSpace en vindt plaats op loopafstand de conferentie, zodat deelnemers van de GCCS zich kunnen mengen met ontwikkelaars, civil society, startups en academici. Wacht dus niet te lang en meld je aan.