NIEUWS

Apps voor Europe online competitie


Schermafbeelding 2013-11-19 om 13.12.21

Maak jij een app met open data? Apps for Europe runt een Europese online competitie voor de beste app ontwikkelaars op het continent. We zijn op zoek naar apps die nieuw, eenvoudig te gebruiken en gericht zijn op het oplossen van maatschappelijke problemen waarmee het potentieel van open data kan worden getoond.

Aanmelden kun je via www.appsforeurope.eu/competition. De deadline is al snel, 7 februari 2014.

Wat kun je winnen?

We hebben een van de 15 exclusieve plekken in de Internationale Business Lounge @Future Everything in Manchester op 31 maart 2014 te vergeven. Je kunt een ticket winnen naar @Future Everything en krijgt de kans om daar je app te promoten. Dat is nog niet alles. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je app voor een internationaal gezelschap van investeerders, overheidsorganen, bedrijven en individuen te pitchen. Zij hebben de ervaring en middelen om je app op te schalen in een succesvol bedrijf.

Ga naar www.appsforeurope.eu/competition of stuur een email info@appsforeurope.eu voor meer informatie. Alle online inzendingen worden bestudeerd door een jury bestaande uit de Apps for Europe partners.

Apps for Europe is netwerk van ervaren open data organisaties. Meer informatie vind je hier: www.apps4europe.eu/about-us.