NIEUWS

Open opdracht: Finetunen van LLM’s


Data mapped into fresh permutations

Vanaf vandaag staat voor het project LLM’s in debat een opdracht open staan voor het finetunen van twee LLM’s. De opdracht gunnen wij na een open inschrijvingsperiode. De deadline om mee te dingen is 2 januari 2024.

Update 7-1-2024: De opdracht is gegund aan een team van twee developers, Paul Lodders en Pim Meerdink.

Open State heeft zich als doel gesteld om de impact van generatieve AI op transparantie en de democratie te onderzoeken. Die voorziene impact lijkt enorm; wat betekent het voor de democratische rechtsstaat wanneer een AI een Kamer debat kan voeren, hiervan kan leren en zichzelf kan verbeteren? Om te onderzoeken wat de risico’s zijn en welke maatregelen nodig zijn willen we twee modellen met elkaar in debat laten gaan.

Heb je vragen? Neem dan contact op via contact@openstate.eu