AGENDA

Online Lancering Open Platform Rijksinkoop


Op vrijdag 2 december wordt het vernieuwde platform “Zakendoen met Het Rijk” (Open Platform Rijksinkoop) gelanceerd. Op dit platform komt alle openbare informatie over de generieke Rijksinkoop te staan, vanaf de categorieplannen tot aan de Rijksuitgaven. Na de officiële opening van het platform volgt een “Walk-Through” met wat het platform te bieden heeft. Vervolgens gaat een panel met elkaar in gesprek over waar wij nu staan en waar wij naar toe gaan op het gebied van Open Rijksinkoop. Siep Eilander, voorzitter van Nevi-publiek, zit het panel voor en de leden zijn: Fredo Schotanus (Hoogleraar Publieke Inkoop), Serv Wiemers (Directeur Open State Foundation), Wout Groeneveld (Senior Manager Commercial Operations Benelux, Canon), Adriana Homolova (“Follow the Money”, onderzoeksjournalist) en André Weimar (CPO Rijk).

Het volledige programma is:

  • Opening door Siep Eilander
  • Introductie over de achtergrond van de nieuwe site en de ‘digitale opening’ door André Weimar
  • Live demonstratie van de nieuwe site
  • Paneldiscussie over de nieuwe site en de wensen voor de toekomst
  • Wrap-up door de dagvoorzitter

U bent van harte welkom. Als u anderen de uitnodiging wilt doorsturen: graag! U kunt online deelnemen aan dit evenement via de volgende link:   https://vimeo.com/event/2635013. De sessie wordt opgenomen, zodat deze kan worden teruggekeken. Zodra de videoregistratie gereed is, wordt de opname aan alle uitgenodigden toegestuurd.

Inschrijven   

vrijdag 2 december 2022, 11:00

Online