AGENDA

Open Procurement Event 30-31 mei in Amsterdam


Publieke inkoop moet en kan transparanter! Daarom organiseren het ministerie van Binnenlandse Zaken, de Open State Foundation en het Open Contracting Partnership op 30 en 31 mei het evenement “Open Procurement with Impact: How?” in Amsterdam. Met workshops en een panelgesprekken gaan we tijdens deze twee dagen hiermee aan de slag.

Hoe kan publieke inkoop verbeterd worden met behulp van open data, technologie en de betrokkenheid van belanghebbenden? Hoe kan open aanbesteden en contracteren helpen om betere resultaten te bereiken, waaronder meer concurrentie, inclusie en duurzaamheid? Hoe kunnen we bestaande uitdagingen en barrières bij het publiceren van gegevens over overheidsopdrachten overwinnen, hoe kunnen we omgaan met uitdagingen zoals commerciële gevoeligheid? Wat zijn effectieve mechanismen voor betrokkenheid en monitoring? Deze vragen staan centraal tijdens dit evenement.

Samen met open inkoop experts uit verschillende EU-landen, paneldiscussies en workshops leren we van elkaar, en verkennen we verdere samenwerkingen op weg naar open inkoop! Meedoen? Dan kan! Schrijf je hier in om het evenement fysiek of online bij te wonen.

Inschrijven   

maandag 30 mei 2022, 10:00

KIT Royal Tropical Institute, Amsterdam