NIEUWS

Open Stateninformatie Pitch Event


Vijf provincies, Utrecht, Flevoland, Limburg, Noord-Holland en Zuid-Holland hebben developers, designers en data-wetenschappers uitgedaagd om een app-idee in te sturen waarmee burgers, journalisten en andere geïnteresseerden informatie van de Provinciale Staten van vijf provincies eenvoudiger kunnen raadplegen en vergelijken. Na twee spannende maanden is het 12 december eindelijk zover! De tien geselecteerde deelnemers zullen de vijfkoppige jury moeten overtuigen waarom hun idee het ontwikkelbudget van €30.000 verdient.

Naast de finale van de Open Stateninformatie App Challenge wordt ook de Digitale Safari gehouden. Tijdens deze interactieve bijeenkomst staan er verschillende digitale projecten centraal. Wanneer je je aanmeldt voor het pitch event, ben je ook automatisch genodigde op dit unieke event.

Iedereen is welkom om het pitch-event bij te wonen en de toegang is gratis. Aanmelden kan via https://goo.gl/forms/st58itfSJVesELkh1

Belangrijke informatie

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 14.00 inloop
  • 14.30 start pitch event
  • 14.30 – 15.05 eerste gedeelte van de pitches
  • 15.05 – 15.20 pauze
  • 15.20 – 15.45 tweede gedeelte van de pitches
  • 15.50 – 16.20 juryberaad/deelnemers en toeschouwers mogen op Digitale Safari
  • 16.45 uitreiking met na afloop een borrel

Het pitch event wordt gehouden op woensdag 12 december op het provinciehuis in Utrecht. Klik hier voor de routebeschrijving.