NIEUWS

Labour Games zoekt jou! 23, 24 november 2017


LabourGamesLoop jij al tijden rond met een idee voor een spel dat werkgerelateerd is? Heb jij de gouden oplossing voor toenemende krapte op de arbeidsmarkt en weet je hoe je nieuwe doelgroepen moet bereiken? Wil je graag meewerken aan een spel over samen werken in de toekomst? Wil je met (geanonimiseerde) cv data een spel maken over werk van de toekomst? Kom naar de Labour Games Game Jam op 23 en 24 november in Amsterdam!

Games for your future jobs

Hoe kunnen we nadenken over werk en de mogelijkheden van de arbeidsmarkt op een creatieve en leuke manier? Wat voor soort spellen kunnen we creëren om uitdagingen en successen op weg naar de markt te overwinnen en de weg voor anderen te vergemakkelijken? Samen zullen we uitdagingen en kansen bespreken en onderzoeken met gameplay, ze vertalen naar spellen en speelbare prototypes. Laat ons je inspireren met krachtige sprekers, goed eten en goed gezelschap.

Voor wie?

We nodigen developers, designers, experts, ondernemers, werkgevers, werkzoekenden en iedereen mee wil maken om met ons nieuwe ideeën te ontwikkelen

Waar en wanneer

23 en 24 november bij Refugee Company van 10:00 tot 17:00, Wenckebachweg 48 Amsterdam.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via dit formulier. Heb je vragen? Stuur een email naar corline(at)openstate.eu

Deadline voor aanmelding: November 14, 2017

Labourgames game jam is een samenwerking tussen de Open State Foundation, de Universiteit van Amsterdam, de USG People en game developers om games te verkennen die verkennen hoe speels design en data analyses mensen kunnen helpen hun weg te vinden op de arbeidsmarkt, het maakt deel uit van het Europese programma Labourgames.